A BIOEXTRA Gyógyszergyár Zrt.

Lónyai Péter

bioextra.jpgA több mint 20 év tapasztalattal rendelkező magyar tulajdonú Bioextra Zrt. magas minőségű gyógyszerek, étrend-kiegészítők, élelmiszerek, kozmetikumok és teák gyártója.

Fennállása óta folyamatosan arra törekszik, hogy a megelőzéshez, az egészség megőrzéséhez, és a különféle kiegészítő terápiákhoz szükséges készítményeket elérhető áron biztosítsa a lehető legszélesebb közönség számára.

A Bioextra Zrt. a több mint 100 saját termék gyártása és forgalmazása mellett több száz terméket gyárt bérmunka-konstrukcióban partnereinek. Az alkalmazott gyártástechnológia igen széles körű és modern, a gyártás saját GMP, ISO és HACCP minősítésű üzemben történik, igen szigorú minőségellenőrzés mellett.

 A Bioextra Zrt. termékei közt olyan méltán népszerű termékeket találunk, mint a D3 3000 NE gyógyszer vagy az eredeti grapefruitmag-kivonat étrend-kiegészítő.

A bioextra.hu weboldalon teljes körű információt talál termékeinkről, cégünk egyéb tevékenységeiről és szolgáltatásairól, továbbá online vásárlási lehetőségekről.


Vissza a tartalomhoz

pdfMEGNYITÁS/LETÖLTÉS