Magyar Kémikusok Lapja
2018–2019. Az élelmiszer-alkotók kémiájának izgalmas világa
Bioaktív molekulákra alapozott kutatások a NAIK ÉKI-ben. Első rész. Metabolitok vizsgálata
Tömösköziné Farkas Rita, Berki Mária, Kónya Éva, Nagyné Gasztonyi Magdolna, Zalán Zsolt, Adányiné Kisbocskói Nóra
2018/334
Bioaktív molekulákra alapozott kutatások a NAIK-ÉKI-ben. Második rész. Fehérje- és DNS-alapú vizsgálatok
Jánosi Anna, Horváth-Szanics Enikő, Nagy András, Némethné Szerdahelyi Emőke, Szabó Erika, Takács Krisztina
2019/9
Illatos kémia. Élvezeti cikkek aroma-összetételének vizsgálata
Csóka Mariann, Amtmann Mária
2018/338
Aminosavak és biogén aminok az élelmiszer-minőség és -biztonság tükrében
Simonné Sarkadi Livia, Mednyánszky Zsuzsanna, Toldi Dávid, Nagy Gábor Zsolt, Kocsy Gábor
2018/351
A gabonafajták bioaktív összetevőinek jellemzésével kapcsolatos kutatások
Szentmiklóssy Marietta Klaudia, Bagi Anna Lujza, Varga Balázs Hoangnam, Rakszegi Marianna, Tömösközi Sándor, Török Kitti
2018/356
Az igazi átváltozóművészek: peszticid-metabolitok és maszkolt mikotoxinok élelmiszereinkben
Varga Emese, Sörös Csilla
2018/360
Válogatás a SZIE Sör- és Szeszipari Tanszékén készülő PhD-kutatások eredményeiből
Nguyen Duc Quang, Szöllősi Attila, Nguyen Duc Vuong, Styevkó Gabriella, Bujna Erika, Rezessyné Szabó Judit, Hoschke Ágoston
2018/375
Lipidtudományi és gabonaipari kutatások a SZIE Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszékén
Somogyi László, Soós Anita, Izsó Tekla, Bognár Erzsébet, Badakné Kerti Katalin, Kóczánné Manninger Katalin, Szedljak Ilidikó
2018/379